• Hans heeft ons zeer goed geholpen. Zeer fijn in de omgang en deskundig advies gekregen. Doordat hij alles goed kon uitleggen was het voor ons heel erg duidelijk dat Hans alles voor ons mocht regelen. Hij heeft alles gedaan zoals hij vertelde. Erg betrouwbaar. Hij handelde erg snel waardoor wij hier nu profijt van hebben. Wij willen iedereen adviseren om naar Thiadens Advies te gaan.
  • Hans is als hypotheekadviseur flexibel, snel qua communicatie en handelen en beantwoordde alle vragen die wij hadden met veel geduld. Daarbij erg prettig dat hij bij ons langskwam om alles face-to-face door te spreken. Wij zijn zeer tevreden met onze gekozen hypotheek en zouden hem zeker aanbevelen!
  • Wij wilden op de korte termijn onze hypotheek aanpassen en daarvoor uitzoeken welke mogelijkheden er zijn, het liefst bij onze eigen bank of anders bij een andere bank. Voor ons is dit een materie waar wij niet dagelijks mee te maken hebben. Wij kregen een goed advies in begrijpelijke taal. Hans nam ons een hele zorg uit handen en heeft uitgezocht welke bank precies aan sloot bij onze wensen. Hij heeft ook voor ons, voor nu en in de toekomst, alles tot in de puntjes uitgewerkt. Hij kon al onze vragen deskundig beantwoorden. Hans is ook goed bereikbaar, wat erg prettig is.
  • Hans, heeft voor mij wat in het begin onmogelijk was toch mogelijk weten te maken dmv zijn kennis en doorzettingsvermogen heeft hij de juiste partij toch kunnen overtuigen. Hans weet waar hij over praat en heeft mij altijd keurig op de hoogte gesteld over de voortgang altijd goed bereikbaar voor tussentijdse vragen. Al met al enorm fijn gewerkt naar een fantastisch eindresultaat!
  • Wij hebben Hans ervaren als een specialist in zijn vakgebied. Tijdens het proces heeft Hans de tijd genomen om alles zodanig goed uit te leggen dat mijn partner en ik het allebei snappen, dit omdat het een vrij complexe situatie was omdat mijn partner en ik los van elkaar al allebei 3 jaar een eigen hypotheek hebben gehad. Tot slot hebben we een passend voorstel gekregen van een hypotheekverstrekker welke Hans benaderd heeft en als kers op de taart draagt Hans ook zorg voor het regelen van onze opstal, avp, rechtsbijstand en inboedelverzekering. Complimenten Hans en we zijn ontzettend blij dat we jou hebben ingeschakeld!