• Hans is als hypotheekadviseur flexibel, snel qua communicatie en handelen en beantwoordde alle vragen die wij hadden met veel geduld. Daarbij erg prettig dat hij bij ons langskwam om alles face-to-face door te spreken. Wij zijn zeer tevreden met onze gekozen hypotheek en zouden hem zeker aanbevelen!
  • Hans heeft ons bij alle stappen van de aankoop van onze woning goed begeleid. Snelle handeling en geweldige communicatie. Een echte aanrader.
  • Wij wilden op de korte termijn onze hypotheek aanpassen en daarvoor uitzoeken welke mogelijkheden er zijn, het liefst bij onze eigen bank of anders bij een andere bank. Voor ons is dit een materie waar wij niet dagelijks mee te maken hebben. Wij kregen een goed advies in begrijpelijke taal. Hans nam ons een hele zorg uit handen en heeft uitgezocht welke bank precies aan sloot bij onze wensen. Hij heeft ook voor ons, voor nu en in de toekomst, alles tot in de puntjes uitgewerkt. Hij kon al onze vragen deskundig beantwoorden. Hans is ook goed bereikbaar, wat erg prettig is.
  • Hans denkt goed mee en komt met bijzondere en passende oplossingen. Hij is altijd bereikbaar voor vragen of belt snel terug.
  • Hans, heeft voor mij wat in het begin onmogelijk was toch mogelijk weten te maken dmv zijn kennis en doorzettingsvermogen heeft hij de juiste partij toch kunnen overtuigen. Hans weet waar hij over praat en heeft mij altijd keurig op de hoogte gesteld over de voortgang altijd goed bereikbaar voor tussentijdse vragen. Al met al enorm fijn gewerkt naar een fantastisch eindresultaat!