Wie is hans?

Na 16 jaar ervaring in de financiële dienstverlening in loondienst bij alle grootbanken, is het tijd geworden om onder mijn eigen naam zelfstandig verder te gaan.

De missie van Thiadens Advies is om het lokale aanspreekpunt van de Utrechtse Heuvelrug te worden voor hulp en advies bij het krijgen van een hypotheek en meer.

Mijn naam is Hans Thiadens en ik ben Thiadens Advies. Ik geloof dat onafhankelijk hypotheek advies tegen een eerlijke prijs voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Thiadens Advies kan naast de drie grootbanken nog een 9-tal andere geldverstrekkers rechtstreeks aanbieden. Zit daar de gewenste geldverstrekker nog niet bij, kan ik nagenoeg alle overige partijen aanbieden via een serviceprovider. Kortom voor iedere situatie een passende oplossing!

Het geven van een eerlijk advies en dromen verwezenlijken geeft mij enorm veel positieve energie, dit is mijn motivatie om dit prachtige beroep te blijven uitvoeren.

De reden dat ik gekozen heb om onder mijn eigen naam zelfstandig verder te gaan is dat ik geloof in mijn eigen kracht en doorzettingsvermogen.

Ik laat pas los
als het doel bereikt is!
en de hypotheek een feit is!